Az izmos az új szexi.

Ma valahogy elém került ez az írás. Remélem minden szava igaz. Kb. erről beszélt nekem Tomi is (a személyi edzőm). Ezért szeretném hinni, hogy ez valóban így van, így lesz.

"Nem azért nem tudsz lefogyni, mert nem eszel elég keveset, hanem azért nem, mert nem eszel eleget!

Hihetetlen, hogy több ezer elbukott diéta és fogyitippes marhaság után is ott tartanak emberek, hogy este 6 után nem esznek, meg 1000 kalóriánál többet nem visznek be, mert megpróbálták, de akkor csak híztak. 

Az emberi test nem hülye, nem úgy, mint sok esetben a gazdája (mint eddig én). Ha nem kap enni, megeteti magát és azt csak egy hülye gondolja, hogy majd a zsírhoz fog nyúlni. Egy nagy lófaszt! Izomhoz!

Brutálisan sok kalóriát tud belőle nyerni, ráadásul gyorsabban, mint a zsírból, és ami talán a legfontosabb, hogy kevesebb energiabefektetéssel.

Nesze neked kerek segg, visszavándorol a combod közepére és kamillázhatsz, hogy te nem ezt akartad.

Bármennyire is él a nők fejében ez a legyünk baromi vékonyak, mert az jó, azért az izmos is jó. Sőt, az izmos az új szexi!

Van egy nagy haszna, csak ezt nem mondják el a gimiben az első koplalós diétára készülő kislányoknak, kurva sok kalóriát igényel, pörgeti az anyagcserét és segít zsírt égetni.

Jobban, mint a koplalás, mert koplalás esetén pont az ellenkezője történik, belassul az anyagcsere és ha csak beleszagolsz anyád főztjébe a gőzben lévő kalóriamolekuláktól rád ugrik 20 kiló.

Mindez azért, mert ahogy említettem a tested okosabb és nincs meg benne az az öngyilkos hajlam, ami benned. Nagyon gyorsan felismeri, hogy éhezés van, amihez a lassú anyagcsere jobban passzol. Leégeti az izmokat, mert azok meg igényelnék a kalóriát.

És itt jön a csavar. Még több zsírt kezd majd el raktározni a tested. Mindezt azért, mert az energiát a legkönnyebben zsírban tudja tárolni. A bevitt kalóriák egy részét mivel lassú lett az anyagcseréd felhasználja, a többiből pedig tartalékot képez. Magyarul: növeszti a segged!

Minden hülyeségnek ára van, a koplalásnak is:
- evészavarok
- cukorbetegség
- pajzsmirigy problémák
- hiánybetegségek
- hízás

Ha mázlid van, csak egyszer baszol rá és megnyugodhatsz, mert szokták mondani, hogy a hülyéknek mindig mázlijuk van, de azt is mondják, hogy a kivétel erősíti a szabályt, így lehet, hogy mindet behúzod. Na, utána pisloghatsz a dokinál, mikor beközli, hogy csak lízingelt gyerek jöhet szóba, mert neked ezzel a szétcseszett testtel már esélytelen.

Mi történik, ha észhez térsz és változtatni akarsz, végre normálisan kajálni?

Hízni fogsz!

Sportolni is kell mellé, mert így kicsit lehet csökkenteni a károkat, de alapjában véve, ha a fejed tetejére is állsz, akkor is hízni fogsz.

A tested ilyen ínséges idők után nem fogja elhinni, hogy megjött az eszed és tényleg folyamatosan lesz kaja, ezért az elején még többet fog raktározni. Arról nem is beszélve, hogy az anyagcserédhez képest a csiga is Schumacherként száguld.

A sport ezen fog segíteni, hogy kicsit felpörögjön, de azért ez nem úgy néz ki, hogy lemész edzeni és jaj, de fasza, jövőhéten már Kiss Virágként csattogsz ki az öltözőből.

Nem gáz, ha elbasztad és változtatni akarsz. Mindenkivel megesik, hogy amíg nem volt kellő infó róla, addig rosszul döntött.

De most belekezdeni egy koplalásba, egy alacsony kalóriás étrendbe, amikor már előtted milliók buktak bele, tették tönkre a testüket, az nem egy rossz döntés, hanem az idiótaságod felvállalása.

Használd az eszed! A jó módszer is pont ugyanolyan nehéz lesz, csak ezzel sikert érhetsz el."

Én még nem álltam mérlegre, mert azt mondták, hogy hetente csak egyszer tegyük meg. Hétfőn reggel mértem magam és tartom is, hogy legközelebb is csak hétfőn reggel állok rá. Akikkel együtt járok edzeni, ők már panaszkodtak, hogy híztak, (4 nap alatt 40 dekát). Erre Tomi azt mondta, hogy az teljesen jó! Persze nem akartak hinni neki, de én hiszek. Ha azt mondta, akkor ez normális. Bár én még nem tudom, hogy híztam-e, de ha igen, én akkor is hiszek neki. 

Ma is voltam kondiba (parkolót alig találtam), de a terembe nem sokan voltak. 2 órát nyomtam le. Végig csináltam az edzéstervben leírtakat, nyújtottam is, ahogy kell,

majd a levezető kardió után még megtoltam a végét 20 perc kocogással. Imádtam! Annyira büszke voltam magamra! Akkor is, ha az én kocogásom olyan, mintha egy lajhár próbálna sietni :)

Ajánló
Kommentek
  1. Én