Pénzmágnes

avagy ami tőlem telik, megtettem.

Én nem igazán vagyok/voltam tisztába ezekkel a "bölcsességekkel", mely szerint piros pénztárca kell, mert akkor sok pénzünk lesz... Vagy valami ilyesmi. Az egyik volt kedvenc kolléganőm világosított fel ezekről még régebben. Ma meg amint a piacon nézelődök, egyszer csak hallom ám, hogy: "végkiárusítás, minden 100 Ft". Nahát ha száz forint, akkor már csak arra veszem az irányt. És milyen jól tettem, mert ezt a gyönyörűséget láttam meg, és egyből eszembe jutott a kolléganő bölcselete.

Fogtam és megvettem. Még nincs megtakarítva, de így is elég jó állapotban van.

Szóval én aztán mindent megtettem annak érdekében, hogy sok pénzem legyen.

1. Vettem piros pénztárcát.

2. 100 Ft-ért vettem, tehát már az árát tekintve is sok pénzem megmaradt. Hiszen ha boltba vettem volna, akkor "kicsit többet fizettem volna érte". Főleg mivel rákerestem a neten, és elvileg 27,40 Usa dollár - hahaha

3. Talán az is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy több pénzem legyen, hogy munkahelyet változtattam és a fizetésem jóval magasabb :)

Úgy gondolom, hogy én aztán valóban mindent megtettem a cél érdekében!

Mást nem igazán találtam a piacon, illetve még ugyanennél az árusnál vettem egy parfümöt, melybe már nem túl sok van, de az is 100 Ft volt, egy oriflame-s haj és body wash-t a fiúknak (mely teljesen új) és egy gyönyörűséges pink színű jegyzetfüzetet magamnak. Mindezt a pénztárcával együtt 400 Ft-ért.

Lehet már ez is a piros pénztárca miatt van :)