Igen, vége a pechsorozatnak

avagy egy boldog békeidőszak következik, tele örömmel és vidámsággal, vagyis ezt remélem...

Az utolsó bejegyzésemben még azt soroltam, hogy mennyi minden rossz dolog történt rövid idő alatt.

Nos ennek vége!

A lányom barátja meggyógyult a covidból, és bár lemondták Kopaonikba a szállást, múlt pénteken még ugyanazt a szállást sikerült lefoglalniuk szombati érkezéssel. Egyébként is szombaton mentek volna, viszont így, hogy az utolsó pillanatba foglaltak, így százezer helyett hatvanezer volt a szállás kettőjük részére 5 nap, 4 éjszakára. Szóval anyagilag jobban is jártak. Ilyen volt a kilátás, mikor megérkeztek

Küldtek videókat és képeket is minden nap. Jó volt látni, hogy jól érzik magukat!

 

Jó, hogy sikerült végül eljutniuk!

A lányom parkolásos büntetését is elengedték.

A szélvihar miatt megrongálódott kocsijaik még nincsenek ugyan megjavítva, de arra is hamarosan sor kerül.

A férjem még mindig otthon van ugyan táppénzen karácsony óta, de már csak e hónap végéig kell gyógytornára járnia, aztán végre mehet dolgozni.

Na mondjuk nem hagytam, hogy otthon unatkozzon. Addig nyafogtam, hogy a konyhát rendbe kellene tenni, hogy már nem bírta tovább és múlt szombaton nekifogott. Mondjuk nyilván még nem tud úgy haladni a keze miatt, mint egyébként ha nem vágta volna szét, de azért alakul a dolog. Viszont most azért nyafogok, hogy még meddig fog így kinézni a lakás??? Most olyan, mint ahová a bomba becsapott. A konyhából minden be lett pakolva az egyik szobába, ahová szinte be se lehet menni a sok dologtól, az előszobából meg a másik szobába, ahol szegény fiam van (lenne), mert borzalom kerülgetni a cipőtartót, vagy a tükröt, a fogasról a kabátokat, stb. B O R Z A L O M ! ! !

A falat egészen a betonig lekapartuk, 

vagyis inkább csak a férjem, mert ez a spaklizás nem nekem való. A kezemről több helyen is lejött a bőr, tök béna vagyok, ráadásul izomból se bírtam sokáig. Erre ráment a szombat és a vasárnap is. Hétfőn nekifogott a mennyezet festésének, előtte persze leragasztotta a falat ahogy kell, de mégse festő na! Amikor hazaértem, hát őszinte voltam... Bizony láttam, hogy nem egyenletes a festés. Szóval tegnap délután az egyik festő barátja megcsinálta úgy, ahogy kell. Eddig ugye a gáztűzhely se volt a helyén szombat óta, szóval főzni se tudtunk, de megoldottuk, ettünk amit találtunk a hűtőbe, illetve rendeltünk menüt, vagy a gyereknek pizzát.

Még ma is borzalmas a helyzet, de már legalább gáz a helyén van, hiszen a mennyezet kész, a gáz körül csempézve van. A konyha és előszoba csupasz falát ma mélyalapozóval lekente a férjem, és elvileg holnap erre már mehet is a tapéta. Aztán már csak pár nap, mire minden a helyére kerül és ki lesz takarítva, le lesz törölve, meg lesz pucolva, ki lesz mosva, stb.

Jó lesz ha kész lesz, de most...

Ja, a lányomék kutyája nálunk van. Egy szabály van, hogy nem mehet fel az ágyra, kanapéra, stb.

Hááát persze......

Sőt, a fiammal aludt...

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én