A mai a pipák napja...

Nem, nem szoktam rá a dohányzás e módozatára, arról van szó, hogy olyan dolgokat tudtam ma le, ami után azt mondhatom: pipa 

Nem kell nagy dolgokra gondolni, de azért jó kimondani: pipa!

Első ilyen, hogy ma végeztem a KRESZ tanulással!!! Juppppiiiiiiiiiii vagyis, pipa! Múlt hét kedden kezdtem (interneten, e-learning) és ma már ott tartottam este, hogy többször is kitöltöttem a próbavizsgát. Ez egyébként tökéletesen szimulálja a hatósági vizsgát, hiszen egy-egy kérdés megválaszolására is csak annyi időt ad, mint a teremben lévő vizsga, és azok közül a kérdések közül generál a program véletlenszerűen 55 kérdést. A kérdésekre adott helyes válasz 1 pontot ér, a közlekedési szituációkat bemutató kérdésekre adott jó válaszokért pedig 3 pontot lehet kapni. Nos többször is megcsináltam a próbavizsgát, és a legrosszabb eredmény 95% lett.

Nagyon-nagyon ügyes vagyok! Meg vagyok elégedve magammal, és mivel más úgyse dicsér meg, hát most azt mondom: ügyes vagy Anikó, megdicsérlek!

A második pipa, hogy a mai nap folyamán elküldtem végre a pályázati anyagomat a gyermekjogi képviselői állásra. 

Aztán a harmadik pipa ismét visszakanyarít a KRESZ-hez. Mert csak úgy enged a rendszer hatósági vizsgára, ha előtte választok gyakorlati oktatót. Van ismerős, de róla nem hallottam jókat, aztán vannak olyanok, akiket nem ismerek, de közüllük lehetne választani, mert velük van szerződésbe az internetes rendszer. De csak így ismeretlenül??? Zsákbamacska, abból pedig nem kérek. De én már csak olyan vagyok, hogy megtalálom a kiskaput és ha valamit nagyon akarok akkor úgyis megoldom. Úgy néz ki, hogy most is ez fog történni. Elméletileg lehetőség van egyéni oktató választására is. Már meg is van az áldozat :D Én ugyan nem ismerem, de az öcsém ajánlotta. Ő már csak tudja, kezességet vállal érte. Ja, és nem mellékesen "sokkal tartozik az öcsémnek". Nem, nem pénzzel. Az úgy van, hogy a testvérem autószerelő, egy márkaszervizben dolgozik, olyan "kisfőnök" féle. A szervizen belül az autókon kívül Ő foglalkozik a hajókkal és a nagymotorokkal. Ez az oktató pedig motoros rendőr volt, ezért sokszor tett neki szívességet a testvérem.

Nos itt az ideje, hogy törlesszen!

Nem?

De! :D

Nem azt várom, hogy csaljon, hanem azt, hogy valóban jól megtanítson vezetni. Persze az sem ártana, ha tutira meg tudná úgy oldani, hogy elsőre sikerüljön a jogsi. De ez rajtam múlik elsősorban. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én