Apáca show és szűzoltás a hivatalba

avagy senki sem kételkedhet benne, hogy a miénk a legvidámabb barakk.

Nos a képek még nincsenek meg a mai napról, pedig nagyon jól sikerültek, vagyis megvannak, de nem volt időm rátölteni a pendrive-ra, mert bizony sokáig tartott a buli. Örültem neki, hogy legalább a videót sikerült lementenem és igyekeztem valamelyest megszerkeszteni. Majd hétfőn pótolom. Akkor írok az életmódváltásom helyzetéről is, mert az sem egyszerű, mert bár minden szabályt betartok és még erőteljesebben nyomjuk az edzést Tomival, de mégis három hétre úgy megállt a fogyásom, hogy már a sírás kerülgetett. De erről majd legközelebb. Most visszakanyarodok a mai naphoz. 

A lényeg, hogy a fiúk büszkék lehetnek, mert nem sok hivatal női dolgozói vállalnák be azt, amit mi. De persze nem sok osztályvezető vagy főosztályvezető adná ehhez az engedélyét sem. Mert azért mégiscsak hivatal vagyunk vagy mi... De a fiúk megérdemlik (és mi is, mert nagyon jól szórakoztunk), nőnapon ők is megemlékeztek rólunk, ezért teljesen természetes, hogy fiúnap, azaz április elseje alkalmával pedig mi köszöntjük őket.

Persze igyekeztek keresztbe tenni nekünk, mert meg akartak lepni az apáca show előtt minket, de nem jött össze. Azért ezt a részt is benne hagytam, lássátok csak milyen elmebetegek a mi osztályunk férfi tagjai.

Fogadjátok szeretettel ezt a kis videót :D A You Tube -ra kattintva érdemes teljes képernyős módban megnézni... :D

Holnap FIÚNAP!

 

Nálunk a hivatalba az a szokás, hogy a fiúknak megköszönve a nőnapi köszöntést viszonozzuk azt nekik. Vagyis az április elsejét kineveztük fiúnapnak - jelezvén ezzel annak komolyságát :)

Mivel ez nem munkanapra esett, így most pénteken fogjuk ŐKET megünnapelni, mivel akkor nincs ügyfélfogadás. Ráadásul nem is akárhogyan, hiszen évről-évre egyre jobb és jobb ötletek születnek ezen alkalomra. 

Tavaly ugye királlyá koronáztuk őket, erről a videó meg is található valahol az elmúlt év márciusi bejegyzéseim között.

Na de az semmi!

Idén...

Idén bizony még annál is komolyabb dologgal készülünk. 

Előljáróban annyit, hogy megosztom a meghívót, melyet természetesen "hivatalosan" át kellett venniük :)

(A neveket és a pontos helyszínt kitakartam a személyiségi jogok és a hívatlan látogatók miatt :)

Elvileg videófelvétel is készül, melyet ha tudok, majd megosztok!

 

 

A legvidámabb barakk

avagy fiúnap a hivatalban :)

 

A történetet ott kezdem, hogy még mielőtt elkezdtem volna dolgozni a hivatalba, már akkor is azt mondták, hogy a legjobb, legösszetartóbb, legvidámabb osztály a leendő munkahelyem. Reménykedtem hogy így lesz, de mára már tudom, hogy ez nem csupán kitaláció, valóban tény. Pont.

Már az elmúlt hónapokban is volt részem közös főzőcskében, sportnapban, névnapozásban, stb., és kb. ilyen hangulatban telnek,  mint ez a mai "fiúnap". Azért nevezzük így, mert a munkahelyen az a szokás, hogy a nőnapi köszönést a fiúknak viszonozzuk egy későbbi időpontban. Mikor máskor tennénk ezt, ha nem április elsején (vagy ahhoz közeli időpontban), jelezvén a nap komolyságát.

 

Így történt ez idén is. És igen. Lehet irigykedni, mert a hivatalon belül valóban a mi osztályunk a legjobb. Azt hiszem ez az alábbi videóból is ki fog derülni. És persze hozzátartozik a dologhoz az is, hogy a "komoly" emberek, úgy mint a főosztályvezető vagy az osztályvezető is benne van a "buliba". 

 

Szóval röviden a lényeg összefoglalva:

Férfi kollégáinkat április elseje alkalmából "királlyá koronáztuk" és természetesen a korona mellé (mely a rossmannból ingyen van) adtunk még nekik jogart (vagyis fakanalat melyre a nevüket véstük) és országalmát is (egy-egy kis üveg unicomot).