A legvidámabb barakk

avagy fiúnap a hivatalban :)

 

A történetet ott kezdem, hogy még mielőtt elkezdtem volna dolgozni a hivatalba, már akkor is azt mondták, hogy a legjobb, legösszetartóbb, legvidámabb osztály a leendő munkahelyem. Reménykedtem hogy így lesz, de mára már tudom, hogy ez nem csupán kitaláció, valóban tény. Pont.

Már az elmúlt hónapokban is volt részem közös főzőcskében, sportnapban, névnapozásban, stb., és kb. ilyen hangulatban telnek,  mint ez a mai "fiúnap". Azért nevezzük így, mert a munkahelyen az a szokás, hogy a nőnapi köszönést a fiúknak viszonozzuk egy későbbi időpontban. Mikor máskor tennénk ezt, ha nem április elsején (vagy ahhoz közeli időpontban), jelezvén a nap komolyságát.

 

Így történt ez idén is. És igen. Lehet irigykedni, mert a hivatalon belül valóban a mi osztályunk a legjobb. Azt hiszem ez az alábbi videóból is ki fog derülni. És persze hozzátartozik a dologhoz az is, hogy a "komoly" emberek, úgy mint a főosztályvezető vagy az osztályvezető is benne van a "buliba". 

 

Szóval röviden a lényeg összefoglalva:

Férfi kollégáinkat április elseje alkalmából "királlyá koronáztuk" és természetesen a korona mellé (mely a rossmannból ingyen van) adtunk még nekik jogart (vagyis fakanalat melyre a nevüket véstük) és országalmát is (egy-egy kis üveg unicomot). 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én