Hosszú hét volt...

Ezen a héten ért véget a 90 napos életmód club.

Kedden megvolt a hivatalos mérés és elkészültek az előtte-utána képek "utána" része is. Sajnos egyelőre a képek még számunkra se publikusak. Ma írt egy üzenetet Bence a fotós, és türelmünket kérte: "Hogy elejét vegyem a kérdésáradatnak, az előtte-utána képeken már gőzerővel dolgozok, 7/24-ben. Mivel a jövő héten már indul a Strand Forma | 2018 megígérni nem tudom, hogy addig az összes képpel végzek, kérlek legyetek türelemmel  A pow3rd velem van, és szerkesztek, mint egy gép."

Mit tehetünk? Várunk!

A hivatalos testösszetétel-elemzés is megvolt Inbody géppel. Így hivatalos papírom is van róla, hogy az elmúlt 90 nap alatt 10 kiló 10 dekát fogytam úgy, hogy közben egy kis izmot is építettem és a fogyás, CSAK ZSÍRBÓL történt!!!

Egy csoportkép azért készült, bár igencsak megfogyatkozott a csapat... Nem csak kilókba, hanem létszámba is. Jó néhányan már egy ideje nem jártak edzeni sem és az utolsó közös eseményre se jöttek el. Végül Kecskeméten ennyien végeztünk: 

A kollégáim észreveszik a fogyást és dicsérnek is. Még az osztályvezető is azt mondta, hogy irigyel, irigyli a mínusz 10 kilómat... Tette ezt a közbe, hogy körbekínálta az osztályt fornettis pogácsával, amiből egyedül én nem ettem :D 

A héten egyébként nagyon sokat dolgoztunk, nem csak azért, mert 6 munkanap volt, hanem azért is, mert állásbörzére készültünk. Sok előmunka, felkészülés, stb. előzte meg, de végül nagyon sikeres volt, nem hiába dolgoztunk az előző hetekbe, hiszen nagyon sok érdeklődő volt, aki sok-sok állásra és képzésre is jelentkezett.

Én szerencsére nyugis munkát kaptam: 

Majd a sok-sok elégedett munkáltató, munkavállaló és főnökség elismerését követően készült egy csoport kép is a "csipet-csapatról".

A sok-sok munka mellett nekem valamivel könnyebb volt a hét, hiszen csütörtökön képzésen voltam, pénteken az állásbörzén egy nyugis szobába vártam a közvetítői lapot kérő ügyfeleket (nem szakadtam meg), aztán ma pedig az egyik munkáltatóhoz mentem kapcsolatépítésre:

Közben a célfadattal is haladok, ami azért hasznos, mert jövő héten végezni kell vele. Sok-sok meló és olyan excel tudás kell(ene) hozzá, mely nekem azért hiányos, ezért nem haladok olyan gyorsan, de a cél lebeg a szemem előtt, és ha kell, akkor minden nap túlórázok a jövő héten. Na jó, nem minden nap, mert péntekre programom van. A túlóra miatt a kondit is át kell variálnom. Most az a terv, hogy jövő héttől biciklivel járok dolgozni, és reggel 6-kor már az edzőterembe kezdek, aztán gyors zuhanyzás után a konditeremtől csak áttekerek az alig pár száz méterre lévő munkahelyemre. Így nem leszek leizzadva a reggeli biciklizéstől. 

Közben csinálom a közig tanulmányokat is, hetente 2-3 dolgozatot is meg kell csinálni, és ahogy közeledünk a végéhez, annál inkább nehezülnek a feladatok. De ezt is megoldom :) Június végén lesz a diplomavédés. 

Szóval jelenleg egy csöppet sem unatkozom, sőőőőőőőőőt... de élvezem!

Ajánló
Kommentek
  1. Én