Rendet vágtam...

avagy a karomat is alig bírom mozdítani.

Na jóóóóóóóóóóó!

Talán ennyire nem volt borzalmas a helyzet, de azért egész nap egyfolytában mozgásba voltam. Reggel kezdtem az erkélyen lévő dolgokat szépen rendszerezni és banános dobozokba pakolni, hiszen az erkélyen két oldalon is van tároló. Most szépen sorakoznak egymáson, mindre ráírva mibe mi van.

Aztán következett a nagyszoba. Valódi nagytakarítás már régen volt, mondjuk most sem sikerült lemosni a tapétát (mosható tapéta), és a szekrénysort sem húztam ki a helyéről, de ezeken kívül mindent megcsináltam.

Az előszobába lévő gardróbba is szépen sorakoznak a ruhák és a konyha is megszépült.

A mosógép egész nap dolgozott, pedig ugye 8 kiló ruha fér bele... Nem is tudom, hogy bírtam régen a kis mosógéppel.

Csak azt tudnám, hogy azt a rengetek szemetet meg haszontalan holmit amit több zsákba sikerült lehordani a szemetesbe, azt eddig hol tároltuk??? Mert valóban sok minden selejtezésre került, de nincs látszata. Szemlátomást ugyanannyi holmi van. 

A fiam szekrényébe én pakoltam. Miért? Azért mert Ő nem hajlandó kidobni a kidobni valót. Pl. van kb. 20 alsógatyája, de ebből mindössze 6-8-at használ. Nos ezeket kidobáltam. És ugyanígy tettem a pólókkal, zoknikkal, stb. (Ki volt nyúlva, vagy ki volt ritkulva az anyaga, stb.) Szerinte jó az még, szerintem meg nem, úgyhogy ment a kukába.

No de mindegy is. Sikerült a nyári holmik egy részét eldobozolni, elpakolni és a lányom is kiválogatta a ruháinak egy részét, melyet már nem használ. Azt hiszem hamarosan megyünk az ócskapiacra és pénzzé teszi. Amit meg nem visznek el, azt hazafelé bedobjuk egy gyűjtőkonténerbe. 

Nagyon elfáradtam, a kezemet is alig bírom mozgatni. 

Úgyhogy irány egy forró aromafürdő és a megérdemelt pihenés.

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én