Majdnem megvolt...

Éppen a fiamnak mentem pizzát venni, amikor az Izsáki úton nagyszabású közúti ellenőrzésbe futottam. Kissé izgatott lettem, mert előttem egymás után terelték ki az autókat. Már én következtem, éppen kitettem az indexet és rámosolyogtam a rendőrre, amikor a karjelzés megváltozott és tovább intett. Pedig már olyan izgi volt, hogy meglesz életem első közúti ellenőrzése, talán még a szondát is megfújatják velem, és már lelki szemeimmel azt is láttam, hogy milyen jó, hogy szép rendet vágtam a kocsiba, még a csomagtartó is olyan patent, mint talán csak akkor volt, amikor megvettem, no és a kesztyűtartóba is rend van.

De mégsem sikerült, de majdnem megvolt :)

Ki is posztoltam a Sebességmérés/Útinform Kecskemét  face zárt csoportba: 

Izsáki úton nagyszabású közúti ellenőrzés. Egymás után 5 autót tereltek ki előttem... Engem tovább engedtek  Most nem tudom örüljek vagy megsértődjek? 

És a másik jó hír (számomra), hogy ma végre helyére került a héten vásárolt ülőgarnitúrám. Imádom. Sokat jártam utána, hiszen 1-2 hónappal ezelőtt már majdnem megvettem egy ilyet, de akkor a férjem lebeszélt, mert azon volt egy kis sérülés. Persze akkor 210.000. helyett 187.000. Ft-ért adták volna (a hiba miatt), de hagytam magam lebeszélni. Aztán mikor pár nap múlva visszamentem, hogy mégis megveszem, addigra már eladták. Az eladó azt mondta, hogy már nem fog ilyen garnitúrát behozni (mert ezek Németországból behozott új ülőgarnitúrák). Nagyon sajnáltam a dolgot, de hetente legalább egyszer elmentem megnézni az új garnitúrákat, de nem találtam olyat, amilyet szerettem volna. Már kezdtem elkeseredni és a múlt héten amikor a lányommal mentem ismét nézelődni, akkor már elkezdtem más irányba is gondolkodni, mert továbbra is állította az eladó, hogy bizony olyan garnitúra már nem lesz. De legnagyobb meglepetésemre a héten láttam az üzlet oldalán, hogy "árufeltöltés folyamatban" és, és, és pont olyan garnitúrát raktak fel, amilyet én AKARTAM. Rögtön hívtam az eladót, aki tudta kivel beszél, hiszen hetente zaklattam a garnitúra miatt. Mondtam neki, hogy már indulok is és el ne próbálja adni addig amíg odaérek! Aztán amint odaértem az eladó elkezdett szabadkozni, hogy sajnos a garnitúra egyik része még kint van Németországba, de holnap hozza a kamion. Nos amennyire tőlem telik, szép szóval, de burkoltan megfenyegettem, hogy holnap amint itt a hiányzó darab, hozom a garnitúra árát, de el ne merje adni, mert "vér fog folyni... :)" Megígérte és meg is tartotta a szavát. Másnap kifizettem, és megbeszéltük, hogy szombaton fogjuk elszállítani, mert a férjem akkor ér rá.

Mentünk is a megbeszéltek szerint. A franciaágyat amin eddig hencseregtünk, sikerült elajándékozni és ma el is szállítottuk. Szóval amint odaértünk a bútorért az eladó azzal fogadott, hogy ne tudjam meg, miket kapott a garnitúra miatt. Mert ugye feltette az oldalára (hiszen én is onnan tudtam meg, hogy ismét van egy "álomgarnitúrám"), és többen is mentek, hogy megvegyék, de mivel én már addigra megvettem, így a pórul járt vevőjelöltek mindenfélét vágtak a fejéhez, pl: hogy megtéveszti a vevőket, meg miért hirdet olyat, ami nincs is, stb. Én meg csak mosolyogtam, de legbelül megértettem azokat akik hiába mentek, hiszen én is így jártam korábban.

Ő az (vagyis ez a hirdetés volt feltéve, de a sok szidás után már levette az eladó az üzlet oldaláról): 

Ajánló
Kommentek
  1. Én