Megint eltelt egy hét...

Nos mivel is kezdjem?

Múlthét péntek délután (éjszakába nyúlóan) megvolt a tali a volt kolléganőkkel.

Naggggggggyon jó volt!

 

Sajnos volt hiányzó, de azért ki tudtuk így is tölteni az időt pletyivel :D

Sőőőőőőőőőőt, nagyon gyorsan elszaladt az a röpke pár óra.

Szokás szerint a Frei kávézóban kezdtünk, ahol Savoyai rumos-diós piskótakávét ittam (ittunk). Isteni volt, ráadásul szerintem elég nagy adag rum volt benne.

Aztán szombaton a családdal elmentünk anyóshoz, én vezettem (130 km-t és a GPS mondta az utat). Azért úgy, hogy még alig vezettem, hiszen kb.  1 hónapja van kocsim, szerintem nem semmi. De nagyon ügyi voltam. Másnap visszafelé már tök profinak éreztem magam. (Erről még majd írok, mert úgy veszem észre, hogy egyre profibb, de egyre agresszívebb sofőr vagyok.)

A férjem családtagjait már régen láttam, anyóssal is régen találkoztam, a többi rokonnal meg még régebben. De végül a korábbi konfliktusok ellenére mindannyian disztingváltunk. Mivel olyan területen laknak, ahol fácánokkal is foglalkoznak, sikerült olcsó pénzért 3-at is venni. Így már megvan a karácsonyi ebédhez a levesnek való, nem csak nekem, hanem anyunak is.

Aztán jött a hétfő, amikor menni kellett dolgozni a szabadság után. Nagyon viszketett tőle a hátam, de amint találkoztam a kollégákkal már megváltozott a dolog. Hiányoltak és elmesélték, hogy hányszor emlegettek, meg dicsérgettek, hogy milyen jól nézek ki, meg hogy az „új mosolyommal, olyan szép vagyok…”. Olyan cukik.

Nem???

De!!!

Így már azért jobban indult a napom, hetem.

 

Aztán végre (szeptember óta mostanra) elkészült és így már megkaptam hétfőn a SZÉP kártyámat is, rá két napra pedig az Erzsébet kártyámat, ráadásul még kaptunk egy kis plusz pénzt is "folyószámla költségtérítésre”. No eddig ilyeneket nem kaptam a korábbi munkahelyeken. Se SZÉP kártya, se Erzsébet kártya, se költéségtérítés…

Tegnap délután pedig egy szatyornyi "meglepetést" is kaptunk. A többi kirendeltségen dolgozó kolléga majd ma fogja megkapni, hiszen ma (ismét) buli lesz. Most Kalocsán a csárdába lesz évzáró "értekezlet". Kivételesen nem megyek, bár még a szabim ideje alatt többször rám írtak és fel is hívtak, hogy menjek. De ezt most kihagyom. Nincs kedvem éjszaka hazaindulni Kalocsáról. Ráadásul ugye én még inni sem tudok, hiszen nekem abba semmi jó nincs, egyből megfájdul a fejem és rosszul érzem magam. Pedig ez most ha jól sejtem, ilyen buli lesz. 

 

Ja, azt még meg akartam örökíteni, hogy néztem múlt hétvégén a való világot. Van benne egy Vivi nevű nőszemély, aki első látásra idegesített (mondjuk azt hiszem az összes többi lakó is idegesít).

Aztán valahogy rádöbbentem, hogy lehet azért „mászok tőle a falra”, mert nagyon-nagyon hasonlít az egyik volt kolléganőmre. Ahogy néztem, nem tudtam hirtelen eldönteni róla, hogy ennyire buta vagy annyira okos, hogy ilyen jól hozza a hülyét? Aztán még jobban megnéztem és szerintem nem csak külsőleg hasonlít, hanem mentálisan is. 

Alábbi videó csak erős idegzetűeknek!!! Hiszti kb. 1 perc 17-től... aztán kicsit később folytatja... Azért mintha ismerős lenne... Visszaélni emberek türelmével...

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én