3 nap szabadság, de 10 nap pihenés :)

A munkahelyen átalakítás van. Parkettáznak. Ez azzal jár, hogy a folyosó egyik oldalán kiürítik az irodákat, parkettáznak, majd ha kész akkor visszapakolnak és kiürítik a másik oldalt, stb.

Ennek köszönhetően fel lett ajánlva, hogy aki csak tud, menjen szabadságra. Úgy tűnik, hogy mindenki kivette már nyáron szinte az összes szabadságát és már csak az ünnepekre tartogatott napok vannak, mert rajtam kívül senki se megy szabadságra, hanem valahogy próbálnak munkaállomásokat kialakítani minden kicsit is alkalmas helyen... Kivéve engem, mert bizony nekem még vannak plusz napjaim. Ráadásul ugye van még két napom amit lecsúsztathatok a pályaválasztási kiállításon való részvételem miatt és hát jövő csütörtökön képzésre is megyek. Így alakult, hogy csak 3 nap szabadságot kellett kivennem az átalakítás ideje alatt, de 10 napig leszek itthon :) Na jó, abból egy nap képzés... 

Terveim azok persze vannak, de hogy mi lesz belőle....

Természetesen egyik terv az ünnepek előtti nagytakarítás, aztán az uszoda is a tervek között szerepel. Ebben a hideg időben már el is képzeltem amint szaunázok, gőzfürdőzök és nem hagyom majd ki a jakuzzit és a többi élményelemet se.

A mozgásra is oda kellene figyelnem, most akár nap közben is el tudok menni a kondiba. Nagyon jó lenne, ha minden nap rá tudnám venni magam. Persze amikor itthon leszünk, mert már a férjem is tervezi, hogy mikor utazzunk Abádszalókra, ha már úgyis ráérek... 

Persze a kocsi téliesítése is folyamatban van, hiszen a héten megbeszéltem az öcsémmel, hogy amint lesz egy kis ideje, akkor bizony ideje lenne felszerelni a téli gumikat.

Ráadásul a kicsi kocsim kilométer számlálója is átlépte a 100.000 km-t, ami azt jelenti, hogy olajcsere is szükséges. Persze ezt nem magamtól tudom, hanem onnan, hogy kiírja a műszerfalra :) 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én