A mai nap egy villanás volt.

Olyan gyorsan eltelt, hogy szinte észre se vettem.

A mai napom egy ámokfutás volt. Kezdődött reggel, amikor is a rendőrségre kellett volna odaérnem megbeszélt időre, de sajnos egy ügyfél miatt sikerült késnem. Nem volt gond, amikor odaértem a nyomozónál még voltak, nem fejezte be az előző jegyzőkönyvet. Megkértek, üljek le a váróba. Erről tegnap már posztoltam képeket, a helyzet továbbra is változatlan. Viszont a váró ajtaján az alábbi kép van, melyet tegnap nem fényképeztem, de ma :)

Felhívnám a figyelmét az éles szeműeknek, hogy a figurát tovább rajzolták... A szarvat és a 3. lábat vélhetően már az unatkozó ügyfelek gondolták tovább. :)

Alig fényképeztem le a fenti képet (elég rossz minőségben) nem volt időm még egyszer kattintani, mert már jött is a nyomozó. Nagyon korrekt volt. 20 perc, azaz húsz perc alatt kész volt a kihallgatás a legépelt vallomás, a kiegészítő információkat is megbeszéltük, sőt még egy általuk küldött jelzés megbeszélése is belefért. Ez igen! Meg is dicsértem, hogy én már nagyon sokszor voltam kihallgatáson, de ilyen korrekt és gyors kihallgatáson még soha. Nagyon cuki volt, nem tudta kezelni a dicsérő szavakat, csak zavartan pislogott.

Örültem, hogy gyorsan végeztem, mert így már indulhattam is a tanyakörre családokat látogatni, környezettanulmányokat készíteni. Egy családsegítős kolléganőm is velem jött, neki is arra volt dolga. De ezt most megszívtam, mert hiába csak egy helyre ment, ott ültem a kocsiba vagy 30-40 percet legalább amíg végzett. Ezután tudtam menni azokra a helyekre ahova kellett. Persze most is belefutottunk egy kliensbe, amikor már visszafelé tartottunk a tanyavilágból. Az említett hölgy az út mellett nemzetközi jelzéssel adta az arra járó autósok tudtára, hogy ősi mesterséget űz, és pénz ellenében milyen ellenszolgáltatást nyújt. Mókás volt, hogy mikor észrevette a szolgálat autóját, hirtelen elfordult, mint ha ott se lenne! A "hölgynek", nevezzük így, egyébként két csecsemője van otthon és jelenleg is terhes! Csak egy pillanatra méltatlankodtunk, hogy terhesen is kiáll az út szélére, hiszen bevillant, mi szerint ezt már mondta korábban is, hogy a terhes nőért többet fizetnek. A fene a gusztusát akinek egy terhes, ápolatlan cigány nőre van igénye az út mellett...

Mire visszaértem az irodába már délután volt. Csak annyi időm volt, hogy pár falatot bekapjak és egy kávét bedobjak, mert kezdődött a kapcsolattartás. Nem volt egyszerű, egy kicsit el is húzódott. Negyed 4-re végeztem. 

De valamiért ma jó kedvem volt, és egy dalszöveg motoszkált a fejembe. A dallamot nem tudtam és mikor rákerestem rájöttem, hogy nem is tetszik, de a szöveg... :D

Rajtam volt a rosszkedv, nem nevettem rég

Azt mondtam, most már ebből elég

Lehangolt a bánat, meggyötört a bú
Kérdezték már, miért vagyok szomorú

Nem kell már a bánat, nem kell ami rossz 
Beütöm az arcát, ha dirigál a Boss...

Mert szabadságot akarok kivenni,

meg legalább egy évig pihenni

Lógatom a lábam, növesztem a hájam
Boldog vagyok végre-erre a hétre...

Nos, hogy is mondjam...

Sok sor passzol, és olyan mókás :), mert vizuális típus vagyok :)

És milyen igaz, szabadságot akarok 

Na és a vége??? Növesztem a hájam :) :) Ez hatalmas! Szó szerint! De tényleg :)

És valóban, nem tudom miért, de indokolatlanul jókedvű vagyok!

Mondtam is a kolléganőmnek, " vesztem érzem!" (Ő nem volt ma olyan boldog, neki ma sikerült összebalhézni a harmadik kolléganővel, még jó, hogy nem egyszerre vagyunk rossz passzban, így az egyikünk mindig felturbózza a másikat.)

Ajánló
Kommentek
  1. Én