A tiltás hatalma

avagy milyen jó is lenne most hat alma...

Az van, hogy elkészült a fogaimra a korona. Mindenkinek tetszik, de nekem nagyon fura. Nyilván idő kell hozzá hogy megszokjam. Persze a régi "egy felvonás, egy szünet" féle fogsoromtól sokkal jobb, csak ugye mégsem ez a megszokott. A doki szerint ennél "természetesebbre" nem lehetett csinálni, de mivel én a sok-sok év alatt az össze-vissza álló hézagos fogsorhoz voltam hozzászokva, nagyon nagy a változás. És persze tisztában voltam vele, hogy a nagy hézagok miatt az új fogsor más lesz, nem tudnak apró kis "gyöngy" fogakat csinálni, hiszen a fogsor íve és a korona alatt a "régi fogaim" adják a teret az újnak. 

Szóval mások szerint jó, (egyébként szerintem is sokkal jobb, mint volt) csak művi... De majd megszokom. Az igazság az, hogy az eredeti fogaim már annyira kezdtek elmozdulni, hogy semmiképp sem lehetett már úgy hagyni. Nem csak egymástól távolodtak, hanem egyre inkább előre felé mozdultak a fogak aljai, félő volt, hogy egyszer csak már vízszintbe fognak állni. 

ILYEN LETT:

 

 

 

 

Na ennyi bevezető után a címre visszatérve: soha nem zavart még ennyire, hogy nem ehetek szilárd táplálékot. Valószínűleg most sem zavarna, hiszen sokszor napokig elvagyok túró-joghurt chia mag kombón, de most, hogy felhívták a figyelmemet, hogy nem rághatok egy napig, majd megőrülök. Úgy ennék egy szelet zsíros kenyeret almával, vagy csak egy kis kekszet a joghurthoz...

 

Ennyit a tiltás hatalmáról.

Ajánló
Kommentek
  1. Én