Húsvét előtt...

Voltam pénteken is kondiba és vezetni is. 

Nos a vezetés tűrhetőre sikeredett, de nem vagyok elégedett. Most éreztem először, hogy ideges vagyok (mármint vezetés közben), eddig mindig felszabadultan élveztem a dolgot. Kivéve persze előző alkalommal. Szerdán borzalmasan vezettem, amikor hazaértem még akkor is ezen kattogtam, és éjszaka is. Aztán arra a következtetésre jutottam, hogy ki kellett volna szállnom a kocsiból és gyalogolnom. Persze az oktatóm nyugtatni próbált, hogy legalább gyakoroltam... No de lassan a vizsgához közeledek és soha olyan rosszul nem vezettem. Visszatérve a gondolatmenetre, tehát most először voltam ideges. Mert azt gondoltam, ha megint olyan rosszul sikerül a dolog, akkor lehet át kellene gondolnom, hogy alkalmas vagyok-e rá egyáltalán. De szerencsére pénteken már nem volt olyan katasztrófa. Próbavizsga volt, és bár volt egy pár (nagyon amatőr hibám), de végül is át mentem volna ha vizsga lett volna. De valahogy nem voltam ettől sem felszabadult. Jól akarok vezetni! Nem "csak" úgy, hogy meglegyen a jogsi, (persze jelenleg ez a cél), hanem olyan jól, hogy ne legyenek ilyen napjaim, mint a múlt szerda.

Vezetés után egyből mentünk a lányommal a kondiba. Azt hittem tömeg lesz, de vélhetően az emberek úgy gondolták, hogy nagypénteken már nem igazán ezzel foglalkoznak. Valószínűleg ők a vásárlással, takarítással és egyéb húsvétot megelőző tevékenységgel foglalatoskodtak.

Futógéppel kezdtem, aztán taposó, bicikli, kis comb- és has(izom???) gyakorlat, majd a végét ismét futással fejeztem be. 

Készültek képek is :) Egyik rólam, persze saját magamat is megtévesztve kissé oldalt állva, a másik pedig az öltözőszekrényem bölcs gondolatáról.

"Az idő mindent megváltoztat! Mindenki ezt mondja, de ez nem igaz. Csak a tettek hoznak változást. Ha nem teszel semmit, nem változik semmi!"

Biztos van benne igazság, de azért gondoljunk csak arra, hogy nem tettem semmit az elmúlt időben azért, hogy fitt legyek. Nos nem igaz, hogy nem változott semmi... Változott, ezért most ismét felépíthetem az edzéstervemet, mert leépültem.

A pénteki elfoglaltságaim miatt a takarítás, bevásárlás, főzés, stb. kombo így mára maradt. Azt nem értem, hogy a szennyes tartó már megint hogy lett tele, hiszen két napja mostam ki mindent és még alig szedtem le a szárítót... De most úgy döntöttem, nem mosok és teregetek húsvétkor. Hát már hogy nézne az ki??? Nem??? DE!!!

Ajánló
Kommentek
  1. Én