Kincskereső

avagy ismét piacon jártam...

A hétvégére rossz időt mondtak, de szerencsére ennek se híre, se hamva. Maximum a kissé erőteljesebb szél az ami egy kicsit zavaró. És mivel szép idő volt reggel ezért felkerekedtünk a férjemmel és kimentünk a piacra. Nagyon meglepődtem, mert szombaton alig szoktak lenni, de most nagyon sok árus volt. Imádtam kutatni a sok kacat és lom között. Igazából nem nagyon költöttem, de amit vettem annak nagyon örülök. Bár nem vagyok cipőmániás, de azért egy vadonatúj tűzpiros lakk geox balerina...

Na azért ez még az én szívemet is megdobogtatta...

És mennyibe került???

500, azaz ötszáz magyar forint. Mint két fokhagymás lángos :)

Szóval ahogy a szólás is tartja, még a bolondnak is megéri... Hát még nekem :)

Ezen kívül találtunk még egy Style'n Cook márkájú kerámia bevonatos serpenyőt is, mindössze egy ezresért.

 

 

 

 

Ez már nagyon kellett, mert a drága pénzért vásárolt Tefál már megérett a kidobásra. Pedig a lányom gyakran használja, mert zabkorpából szokott palacsintát sütni. 

Azt hiszen egyik árus sem tudta, hogy mit árul. Már mint úgy értem, nem tudták az eredeti értéküket a dolgoknak. A cipő kb. 30.000 Ft értékű, a palacsintasütő meg a google szerint 30 euró. Vagyis ha utána számolok, akkor 130 euró helyett 5 eurót költöttem. Ergo: 125 eurót spóroltam.

Most pedig megyek még többet spórolni, mert az öcsém, aki egyébként autószerelő megtanít egy-két dologra. Pl. kiégett az izzó, amit ki kell cserélni, de én még eddig a motorháztető felnyitásáig se jutottam. Most meg együtt ki fogjuk cserélni az izzót, és ha már felnyitjuk a motorháztetőt, akkor megkérem, hogy nézzük meg a hűtőfolyadékot, meg az ablaktörlő folyadékot, meg az olajat, meg minden olyat, amit én, mint egy szőke nő is meg tudok oldani (majd, ha szükséges lesz). És mivel "tanít", így az izzócsere és a többi járulékos dolog is természetesen ingyen lesz, és még ma megoldódik. És ha már úgyis "szerelünk", akkor megbeszélem vele, hogy mikor tudja feltenni a nyári gumit a kicsi kocsimra. És ugye ezzel is spórolok. Bár fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül egy (illetve 4) gumicsere :) De mindenesetre megkérdezem, mert a megspórolt pénzt magamra fogom költeni.

Mert megérdemlem!

Nem?

De!!!

Na ugye! Már megint igazam van! 

Ajánló
Kommentek
  1. Én