Joker, nordic walking és társai

Hétvégén kimentem a piacra, mert kerékpárt keresek, és nem csak a neten és az üzletekbe nézelődök, ha már a "kedves" szomszéd ellopta. Tavasszal biciklivel fogok ismét munkába járni, ezért olyat szeretnék ami nem csak könnyű hajtású és kényelmes, hanem még tetszik is. Az előző bicajom nagyon jó volt, de azt hittem, hogy a legfőbb erőssége az "optikai lopásgátló", vagyis hogy ronda. Nem volt se dizájnos, se nőcis, mégis ellopták... Ezért most olyat szeretnék, ami tetszetős. Ha már lopják, legalább értsem meg, hogy miért :) A piacon többet is találtam ami tetszett, de sajnos mind 24-es volt, én pedig 28-ast szeretnék, de minimum 26-ost. Valami ilyesmit, de ezt sajnos Csehországba árulják, a neten találtam, de onnan nem hozza el a futár :( 

Mondjuk ott nagyon jó áron vannak, így ahogy a képen van, 179 euró. Az szerintem elég baráti.

Biciklit ugyan nem vettem a piacon, de találtam valami mást, amit igazából nem is akartam venni, és nem vagyok benne biztos, de remélem, hogy tavasszal esetleg használni is fogom. Ez nem más, mint egy pár nordic walking bot.

Egy ezresért vettem, a Decathlonba 16-30.000. Ft. között van az ára. (Ha meg mégse használom majd, akkor némi haszonnal eladom.)

Mivel az utcánk végén van a szabadidőközpont, remélem rá fogom magam venni, hogy menjek és sétáljak. Nem is értem, hogy miért nem jártam ki eddig is oda, miért nem jutott eszembe ez a lehetőség? Havi 1000 Ft. a belépő, vagy napi 100 Ft. Van több futópálya, kültéri fittneszpark, hatalmas épített domb, szép zöld, fás terület, stb. Mindezek ellenére hosszú-hosszú ideig inkább konditerembe jártam és fizettem a nem olcsó belépőt. Tehát terveim vannak, a végrehajtás meg még a jövő titka :) Itthon ülve könnyű eltervezni... De ki tudja, lehet ez lesz az én sportom? 

Vasárnap meg végre rávettem magam és megnéztem a Joker című filmet. Először laptopon, aztán meg a fiammal közösen a tv-n. Nekem tetszett, és nem is viselt meg. Pedig amikor a moziba játszották, akkor ez volt az oka, hogy nem akartam megnézni, hogy azt hittem lelkileg megvisel. Egyébként érdekes film, több szálon is elgondolkodtatott. 

Joaquin Phoenix pedig qrva jó színész. Imádtam. És a film se véletlenül kapott 11 Oscar-jelölést.  

Otthon a fiam tekintetében talán jobb a helyzet, mint volt. Mintha kissé magához tért volna. Már kimozdul, majdnem minden nap megy edzeni, készül a tavaszi Spartan Race-re, bár amikor beszélgettünk, azt mondta, hogy továbbra sincs kedve, de azért csinálja. Kissé már többet kommunikál, és egyre több dologra kér meg, hogy főznék-e neki ezt vagy azt mire hazaér, vagy megtenném-e, elintézném-e, helyette amit neki kellene, hogy maradjon ideje edzeni...

Én meg nyilván neki is és a lányomnak is örömmel segítek, főzök, intézkedek, vásárolok, stb.

Báááááááááár néha viccesen hozzáteszem, hogy azért remélem ezeket nem felejtik el, és ha már olyan öreg leszek, hogy egyedül enni se tudok, akkor legalább egy kis vízbe beáztatják nekem majd a száraz kenyeret, hogy el tudjam nyammogni :) 

Mivel mostanában többször is szóba került valahogy ez a dolog, a fiam amikor rákezdtem megint, hogy remélem nem felejted el..., csak annyit mondott: Tudom, tudom.... Nem felejtem el, majd megrágom neked az ételt.. Jó lesz? 

 

Magamról meg annyit, hogy az autóm az elmúlt egy hónapban hozzám nőtt. Mikor megvettem, akkor azt írtam, hogy majd akkor lesz családtag, ha elnevezem. Nos nem adtam neki azóta se nevet, de valamelyik nap azon vettem észre magam, hogy úgy becézem: "szerelmem". Azt hiszem ez mindent elmond a kapcsolatunkról :) Az ablakfóliázása is tervbe van véve, vettem neki "okos szélvédő takarót" is, és nagyon vigyázok rá!

Ajánló
Kommentek
  1. Én