Mai nap: pipa

Ma szépen kiöltözve kellett menni a "dolgozóba", mert állásbörze volt és sok magas rangú vendég is eljött. 

 

 

 

Persze nem mellékesen a munkáltatókat és az ügyfeleket is megtiszteltük azzal, hogy amint a főnökasszony kérte tegnap: "mindenki pingvin ruhába jöjjön".

Én most is azt vettem fel, amit az eskütételre (és vittem egy fehér blúzt is, ha tényleg fontos a "pingvin"). - Első pipa - OK

Aztán a második pipa, hogy megkaptam ma a véreredményeimet. 

 

Szinte úgy is mondhatnám, hogy TÖKÉLETES. Jó minden eredményem, amin én magam is meglepődtem, de kedves kolléganőm is azt írta, hogy vagy a doki állította be végre jól a gyógyszeremet, vagy a stressz hiánya van ilyen jó hatással a szervezetemre. 

Én utóbbira gondolok, mivel endokrinológusnál elég régen jártam ez ügyben :)

Aztán a harmadik pipa, hogy munka után eljutottam fodrászhoz is. Tudom, a mai események tükrében nem munka után kellett volna, hanem már reggel illett volna "szép fejjel" megjelenni, de így alakult. A hajam jó lett, bár még nem vagyok hozzászokva az "itteni" árakhoz. 

Aztán van még negyedik pipa is. Talán ez esett a legjobban ma. A kolléganőim beszélgettek a szobánkba a nemrég nyugdíjba vonult kollégával, aki meglátogatta őket. És dicsértek. Annyira cukik voltak. Engem, mint embert dicsértek, hogy mennyire jó, hogy odakerültem a szobába és ha férfiembert vesznek majd fel egyszer, akkor is megmondják az osztályvezetőnek, hogy "nem kell nekik férfi, inkább én hagy maradjak". Imádják, ahogy sztorizgatni szoktam, főleg azokról akik megfordulnak nálunk és a korábbi munkám miatt én már ismerem őket. Olyan jókat derülnek rajta :) Ha olyan jön, akit ismerhetek már alig várják, hogy kimenjen és mondjak valamit. Tegnap meg a monitorjaik mögé elbújva vihogtak, amikor szintén egy volt ügyfelem jött a mellettem ülő kollégához. Szegény ügyfél gyanútlanul besétál, aztán meglát engem... Akkor már hirtelen nem volt túl őszinte a mosolya... És ha ez még nem lenne elég, még le is csesztem amikor elkezdett magyarázkodni, hogy bizony Ő a felelős a szakiba lévő gyereke jelenlegi helyzetéért. Nem voltam durva, csak annyit mondtam: "hát egyáltalán nem vagyok büszke magára!" Az meg fülét-farkát behúzva, alig várta, hogy végezzen és végre megszabaduljon. Még itt is kísértem :) A csajok meg alig bírtak a monitorok mögé bújni vihogni. Imádják a stílusom! Pedig nem sokan szerették eddig, hiszen én magam is tudom, hogy elég nehezen elviselhető tudok lenni néha. De ők szeretik... Még... Egyelőre :)

Összefoglalva: egészséges, kisimult és "szép" vagyok, továbbá még szeretnek is :) 



Ajánló
Kommentek
  1. Én