Semmi extra...

csak 1 híján 50 lettem

Ma van a szülinapom. 

Nem tudom miért, de valahogy én nem vagyok híve a saját szülinapom ünneplésének. 

Valahogy ma is úgy éreztem, hogy a legjobb az lenne, ha mindenki békén hagyna, nem érzem különlegesebb napnak ezt, mint mondjuk amikor együtt a család és jókat beszélgetünk, eszünk, iszunk, nevetgélünk.

Sőt szerintem a kötetlen együttlétek jobbak.

Tudtam, hogy viszonylag jól meg fogom úszni, mert a férjem dolgozik, a fiam már napok óta Budapesten van a barátaival. Vendégeket pedig nem hívtam :)

Mivel nekem nem más nap ez sem, ezért hajnalba keltem, 6-kor már vittem a férjemet dolgozni. Aztán kinéztem a piacra (nem vettem semmit), majd hazajöttem és takarítottam, levittem a szemetet, mosogattam, ruhákat hajtogattam, meg ilyenek.

Aztán persze jöttek a lányomék, hozták a tortát, meg az ajándékomat.

Ettünk, ittunk, beszélgettünk és hívtak, hogy rakjak el fürdőruhát és medencézzek velük. De egyelőre nemet mondtam, mivel a férjemet lehet, hogy munka végeztével is haza kell majd hozni. Pedig nagyon klassz a medencéjük, és már ugye a szomszéd se lát át a csütörtökön elkészült kerítésen. 

A mai nap megkóstoltam az idei ország tortát is, aminek a neve: Curiositas, mert azt hoztak a fiatalok.

Hát mit is mondjak? A tavalyi "Boldogasszony csipkéje" nekem jobban ízlett.

Nem mondom, hogy nem volt jó, csak másra számítottam.

Így harangozták be, hogy fehércsokoládés piskóta, sáfrányos birs zselé, kekszes-fehércsokoládés ropogós réteg, mogyoró ganache, mandula mousse, tejcsokoládés bevonat.

Kaptam szép orchideát  és piros (pénzbevonzó) bőr pénztárcát is :) Kell ennél több? 

Ajánló
Kommentek
  1. Én