8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás???

A 8 óra munka rendben, a 8 óra pihenés is megvan, de hol marad a 8 óra szórakozás??? 

Én valahogy ezt a részét nem tudom értelmezni. Mert a bevásárlás, főzés, mosás, mosogatás, egyéb romeltakarítás vacsora után, stb. mégsem nevezhető ugye szórakozásnak? Legalább is engem nem szórakoztat.

A munkával semmi baj. Egyre inkább élvezem, és tévedés azt hinni, hogy azért mert nyáron nincs, vagy csak kevés munka van. Pont ellenkezőleg. Hétfőn pl. annyi új munkanélküli jött, hogy nem győztük és azoknak is be kellett segíteniük, akik egyébként mással foglalkoztak volna. Szóval pörgés van, csak csökkentett létszámmal, hiszen itt mindenkinek jár a szabadság és ki is kell venni! 

Biztos betegesnek tűnik, de élvezettel menten hétfőn dolgozni. Már alig vártam, hogy meséljenek a többiek, mi történt amíg odavoltam szabadságon. Sok érdekes ugyan nem, de pletyi azért mindig akad, és hatalmasakat tudunk viháncolni. (Persze csak amikor nincs ügyfél...) És az is jól esett, hogy hiper-szuper légkondikat is kaptunk. Mondjuk éppen ideje volt, mert már hónapok óta építették ki a rendszert. De elkészült, és szuper! Jó ott lenni, kellemes a hőmérséklet, jó fejek a kollégát, szuper a hangulat. Most érzem először, hogy amikor vége van a szabadságnak, akkor szívesen megyek vissza és nincs bennem olyan érzés, hogy azonnal keresek valami más munkahelyet. 

Itthon is van történés.

Úgy néz ki, hogy a lányom össze fog költözni a barátjával. A terv az volt, hogy egy szeptemberben átadásra kész új építésű társasházba mennek, de ez egyelőre még nem eldöntött, hiszen itt a kutya, aki miatt mégsem biztos hogy jó megoldás a társasház. Most még nézelődnek, hátha találnak valami "kutyabarát" helyet, kis kertkapcsolattal.

Tudom, ez még a "rózsaszín köd" időszaka, de nagyon jól kijönnek és több olyan dolog is van, ami miatt nagyon kedvelem a fiatalembert. De persze legfőképpen azért, mert imádja a lányomat és szeret a kedvében járni. Pl. drága leánygyermekem már évek óta szeretett volna eljutni a "SZIGET-re", azaz a Sziget fesztiválra. És a fiú (bár nem biztos, hogy Ő is szerette volna, de) vett jegyeket. Aztán mindig csinál valami programot, hol csónakázni mennek, hol ide, hol oda, most pl. a Plitvicei tavakhoz mentek.

Aztán ha már közel voltak elmentek a tengerpartra is.

Hazafelé jövet elkerültek a Balcsihoz, majd még mielőtt hazajöttek volna elmentek enni egy kis sushit Budapestre. 

Legalább a lányom tudja, mi a pihenés... 

De azért jövő héten (mivel megint szabadságon leszek) remélem én is eljutok az élményfürdőbe... És megtudom, hogy milyen a 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás :)

Ajánló
Kommentek
  1. Én