A ruha is teszi az embert

avagy kissé megváltoztak az öltözködési szokásaim

Azt vettem észre, hogy mióta az új helyen dolgozok, még alig voltam nadrágba. Szinte minden nap szoknyába vagy ruhába járok. Még akkor is, ha nem éppen előnyös ezekbe kerékpározni. De pont nem érdekel. Ha valamelyik szembe jövő autóst zavarja, hogy kivan a térdem, hát ne nézze! Nem? DE! :) 

Az előző munkahelyemen szinte csak farmer és valamilyen felső volt az outfit.

Most meg?

 

Csak a tegnapi és a mai öltözetemet figyelembe véve, valóban nagyon, nagyon más.

(Mondjuk a képek minősége eléggé kifogásolható, akár csak a tükör maszatossága :)

 

De be kell vallanom, a mostani öltözködésem sokkal jobban tetszik, mint a korábbi. Főleg, hogy sokan megdicsérnek, hogy milyen jól nézek ki. Nos mivel alkatilag nem változtam, ezért csakis a ruha teszi az embert bölcs mondásra tudok asszociálni. Nem gondolom, hogy én bármit is változtam volna, kivéve az öltözéket, de azért valljuk csak be őszintén, a ruha is teszi az embert, és valóban jobban nézek így ki, mint "szocmunkásnak öltözve". 

Ilyen öltözékben az előző munkahelyen kissé "elmebetegnek" tűntem volna, és nem is illett volna a cigányvárosba vagy a tanyára így kijárni családlátogatni. 

De most élvezem ezt a korszakot. Alig várom a péntek délutánt, hogy a turiba 100-200 Ft-ért találjak valami gyöngyszemet. Mert bizony, ezeket is ott találtam. És szerintem jobban áll, mint a farmer :)

Persze azért holnap kivételesen farmerba és sportcipőbe fogok menni "dolgozni", hiszen "munkaértekezlet" lesz a közeli sportpályán, bográcsozással és csapatépítéssel egybekötve.

Ajánló
Kommentek
  1. Én