Szürkéből - rózsaszín

avagy a hétfő is lehet jóóóóóó :)

Nem, nem vagyok elmebeteg és továbbra sem szeretem a hétfőket.

Most hétfőn is kelletlenül indultam.

Feszélyezett, hogy még sok dolog van, amit nem tudok. Feszült voltam kissé, és késve is indultam. A szokásos reggeli vers járt az eszembe:

 

Az sem tett jót, hogy olyan ruhát vettem fel, ami elől olyan módon van szabva, hogy állva és menet közben az egymásra lapolt szövet takarja egymást, de biciklin... hát hogy is mondjam? Szóval nem szépítem, az elől lapolt rész a tekerés közben bizony szétcsúszik... De nem volt már időm visszamenni és átöltözni. 

Így értem be a munkahelyre, alig az értekezlet kezdete előtt 5 perccel. Gyorsan lepakoltam és már szedtem is a lábam, nehogy én legyek az utolsó.

Legnagyobb meglepetésemre már érkezésemkor kaptam bókokat, hogy milyen csinos vagyok! Mivel tisztában vagyok azért a testi adottságaimmal, megköszöntem a dicséretet, de hozzátettem, hogy az én alkatom és a csinos szó összefüggésbe hozatala kicsit sántít :)

Aztán meg azon mosolyogtam magamba, hogy láttak volna csak amint a biciklin combomig szétcsúszik a ruha:) Nos az nem volt valami elegáns :)

A ruhámat nézegették és dicsérték, közben én meg arra gondoltam, hogy a múlt pénteken vettem a turiba, alig 150 Ft-ért. De be kell vallanom őszintén, hogy nekem is nagyon tetszik és valóban előnyös a szabása, még az én előnytelen alkatomhoz képest is. (Csak nem kerékpárra tervezték. :)

Értekezlet után pedig egy kolléganő hívott félre, hogy hagy nézze már meg a frizurámat, mert annyira tetszik neki :) És kérdezgette, hogy ki a fodrászom, és hogy neki szerintem jól állna-e valami hasonló? 

Nos a szürke borongós hétfő ezek után átváltozott hirtelen rózsaszínre.

Ennyi bókot pár perc alatt :)

Hétfőn reggel...

Ajánló
Kommentek
  1. Én