Anyák napi virág helyett...

Mindenbe én sem lehetek jó :D A virágok ápolásába kifejezetten nem vagyok az. Tudja ezt a családom is, bár azért mindig megkérdeznek, hogy állok a dologgal, nem változott-e már a hozzáállásom, esetleg ebben az évben szeretnék-e virágot kapni? Nos a válaszom még mindig az, hogy nem. Nem szeretnék virágot kapni, mert imádom őket nézegetni a kertben, de cserépben kipusztítom őket.

Amit ritkán kell locsolni, azt tutira kirohasztom, amit meg sűrűn kellene azt kiszárítom, amit árnyékos helyre kellene tenni, azt kiégetem, és így tovább. Felelőtlen virágtartó vagyok. Vagyis nem vagyok, mert felelősen mindig elmondom, hogy ne vegyenek nekem virágot! Vágott virágot meg semmiképp, milyen már az, hogy azért kell elpusztulnia egy virágnak, hogy nekem odaadják. Nem szeretem.

Régebben inkább csokit kértem, de most ugye az is kilőve. Így kénytelenek kreatívnak lenni.

Ma ezeket kaptam anyák napjára (virág helyett):

 

A nap másik történése, hogy családunk emberszámba vett legújabb tagja ma sikeres vizsgát tett. A facebook-on így posztoltam: 

Családunk legújabb, friss diplomás tagja :D

Riley

Gratulálok! (a gazdiknak is)

Pedig reggel mikor elindultak otthonról, még nem is tudták, hogy ma vizsga lesz. Valamiért az volt a fejükbe, hogy jövő vasárnap, azaz 10-én lesz a vizsga. Nem baj, legalább nem paráztak rá :)

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én