Anyák napja 2021

Tegnapelőtt volt anyák napja. A helyzet jobb volt, mint tavaly, hiszen akkor még csak maszkba és kesztyűbe mentem anyukámhoz egyedül, szigorúan rövidre zárva az anyák napját. Most (bár lehet, hogy nem helyes), sokan mentünk. A lányom a párjával, a fiam a párjával és én a férjemmel. Vittünk amit illik, de persze nem ez volt a lényeg, hanem a gesztus. 

Természetesen én is kaptam anyák napjára virágot meg ezt-azt. Konkrétabban ezeket:

Magamat is "megajándékoztam", főleg ÉNIDŐVEL :)

Sütött a nap, jó idő volt, ezért hát hol máshol töltöttem volna az időt, ha nem a piacon? De úgy érzem, hogy nem volt haszontalan. Vettem is dolgokat, de főleg azt vettem észre magamon, hogy egy-két árussal tök jól elbeszélgetek. Persze meg is "hálálták", hogy meghallgattam őket. Elég jutányos áron jutottam dolgokhoz. 

Vettem pl. cipőket. Az egyik árusnál találtam, ahol beszélgetés közben én nézhettem először a kipakolásra váró dolgokba. Megkérdeztem, hogy kiönthetem-e a cipős zsákot és amint engedélyt kaptam, már szedtem is ki, amit gondoltam. A legjobban egy rieker bőrcipőnek örülük (imádom a rieker meg a geox cipőket), de vettem ott egy olyan olasz szandált is, aminek sose hallottam a márkáját, de otthon kiderült, hogy bizony drága fajta. És ott találtam még dobozába egy esprit klumpát is. Mindezért valamint egy rám való melegítőfelsőért együtt fizettem 1300 Ft-ot. A cipők újszerűek, a klumpa pedig vadi új. Ezekről van szó: 

Egyik oldalt a neten talált, a másik oldalt az általam vásárolt. A klumpáról nem találtam a neten rendelési lehetőséget :)

De a legjobban egy kotyogós kávéfőzőnek örültem, amit szintén a piacon találtam és mivel már lassan pakoltak az árusok piac vége felé, így egy darab ezresért hozzá is jutottam. Róla van szó: 

Ugye, hogy klassz? Mivel otthon kapszulás kávéfőzöm van, így kávét is vennem kellett hozzá. Ilyet választottam, mert imádok kávézni, és ebből így, hogy 50% csökkentett koffeintartalmú, többet ihatok. 

Mondjuk még csak két napja iszom, de egyelőre nagyon tetszik. Fogok venni Frei dohánykávét is, mert annak is nagyon bírom az ízét. Mondjuk a Frei kávék közül eddig csak a málnakávé csokoládéval nem jött be, a többit imádom. Ezzel csak azt szerettem volna jelezni, hogy bár nagyon kedvelem a kapszulás kávé ízét, de talán a közeljövőben nem azt fogom preferálni.

Ja, még vasárnap a piacon egy másik árusnál találtam egy púder színű cipőt is, mert bár nem vagyok cipőmániás (vagy legalább is azt hiszem), de megtetszett az egyszerűsége, aztán mikor a márkáját is megláttam és még az árából is tudtam alkudni, akkor nyilván nem hagytam ott. 

Ha jól összeszámolom, akkor 4 pár lábbelit vettem, nem egészen 2000 Ft-ért. Így kell vásárolni! Vagyis nyilván a hozzám hasonlóaknak akik nem vetik meg az újrahasznosítást. Tudom van, akinek elképzelhetetlen, hogy ne új dolgot vegyen, de én imádom ezt a szemléletet. A tárgy ugyanaz, csak az ára az eredetihez képest filléres. 

Imádom, hogy csak kimegyek akár céltalanul is a piacra és ilyen kincsekkel térek haza. Remélem most hétvégén is jó idő lesz és kincsekkel teli piac!

Ajánló
Kommentek
  1. Én