Vasárnapi idill

Ma úgy érzem elég eredményes voltam.

Reggel kimentem a piacra és nem is hiába. Kettő pár cipővel tértem haza. Az egyik Ed Hardy a másik Retro Jeans. Mindkettőt 500-500 Ft-ért vettem. 

Az Ed Hardyról azt gondoltam, hogy a férjemé lesz, de mivel a fiamnak is 43-as lába van, így Ő próbálta meg először. Jó rá és tetszik is neki. 

Így néz ki (nagyon-nagyon alapos súrolás és takarítás után):

A Retro Jeans meg a lányomé lett, mert bár a mérete alapján az én lábamra lett volna jó, de mégsem.

Egy számmal nagyobb, így a lányomé lett. Ő most úgyis ilyen "szegecses" szerkókba nyomul.

Ja! A piacon ma nem csak én vásároltam, hanem a lányom is kiment a megunt és kinőtt cuccait árulta. Tegnap este szedte elő az ágyneműtartóból. Egy gurulós bőröndnyi ruhát vitt ki és 17.000. Ft-ot keresett :D

Ugye milyen ügyes? Élelmes.

Egy munkatársával összefogva ketten mentek ki. A kolléganője nyuszikat árult (élő nyulakat) 500 Ft-ért darabját. Ő is sikerrel járt, 1 nyuszi maradt csak.

Aztán hazaérve már főzni nem kellett, mert volt itthon rántott ponty és rántott csirkemellfilé petrezselymes burgonyával és csirkepöri is tésztával.

Mondjuk én nem ettem, mert sütöttem sütit és úgy gondoltam, hogy abból a kávéhoz 1 szeletet megeszek, de sajnos csak ennyi fért bele a mai szénhidrát keretembe. Kávés-tejszínes szelet. Alul piskóta, rajta tejszínes majd kávés krém a tetején pedig tejszínhab.

Ilyen lett a süti:

Aztán délután irány a kondi!

Nem is értem, hogy miért van az, hogy elindulni olyan nehéz! Most már odáig jutottam, hogy a 60 perc meg se kottyan. Ma 30 percet futottam, és már majdnem helyén való a "futottam" jelző. A 8-as sebesség felel meg a kocogásnak és a 10 es fokozat már a tényleges futás. (1 óra alatt 10 km lehet így lenyomni.) Nos, én most 8,5 és 9 között futottam. Vagyis már elhagytam a kocogás fokozatot, de még nem értem el a futást. De nagyon jól haladok. Ma is nagyon büszke voltam magamra, mert velem szembe a másik futógépen ismét egy sokkal fiatalabb (lányom korú) és sokkal vékonyabb lány "sétált". Miközben én futottam! Nagyon ügyes vagyok, meg vagyok magammal elégedve!

A mai motiváció :)

Itthon már csak a pénteken vásárolt BioTech joghurtos meggy shake-met ittam meg és mára ennyi!

Nem várom a holnapi napot, ez még mindig a másik ügy miatt van. Mindenki meg akarja mondani, hogy mit csináljak! Pedig én pontosan tudom, hogy mit kell csinálnom, és úgy is teszem a dolgom ahogy a törvény előírja. Nem érdekel, hogy mit vár el tőlem az intézményvezető vagy a jegyző! Teszem amit tennem kell. Nekik is azt kellett volna tenniük ami a dolguk, és akkor most nem tőlem várnák a megoldást a saját problémájukra.

És ha ez valakinek vagy valakiknek nem fog tetszeni, akkor fogom magam és keresek egy másik állást. Pedig elfogultság nélkül mondom, hogy szerintem a szakmám egyik legjobb szakembere vagyok. Én tudom! És ha mások ezt nem értékelik, akkor nem érdemlik meg, hogy nekik dolgozzam.

Ennyi!

Ajánló
Kommentek
  1. Én