Ma olyan semmilyen vagyok...

Ma ugyan kedd van, de mivel tegnap nem dolgoztam így olyan hétfő hangulatom van. A hétfő nem tudom miért, de mindig olyan nyűgös. Azt hiszem talán azért, mert bár hétvégén is korán kelek, de mégis magamnak osztom be a napot. Ja, és hétvégén ugye ott van a piac, ami még mindig rendszeres program. Még akkor is, ha semmit se találok.

Vasárnap lemértem a telefonomon lévő alkalmazással, hogy aznap a piacon 3,1 km-t sétáltam. Már nem emlékszem, hogy ez mennyi kalória, de egybe kötöm ezáltal a kellemeset a hasznossal.

Nem sok mindent vettem, de azért sikerült "bevásárolnom" egy Under Armour 2018-as kiadású kosaras cipőt. Az eladó 6000 Ft-ra mondta, de végül 4000-ért vettem meg. A mérete miatt ugyan senkire se jó a családba, de amint megláttam felhívtam a lányom, mert Ő mostanában ilyesmivel (is) foglalkozik elég sok sikerrel. Vagyis hogy az ilyen márkájú sportcuccokat a neten eladja. Szóval amint megláttam a cipőt, már hívtam is, és mondtam neki, hogy küldök képet.

Amint meglátta, azonnal mondta, hogy vegyem meg, mert legalább 10.000. Ft-ot tud rajta keresni.

Azért a kép alapján látszik, hogy nem egyszerű ez a piacozás, mert bizony a sok "lom" között kell rátalálni az ilyen kincsekre.

Amúgy a lányom nagyon sajnálja, hogy nagyobb méret, mint a lába, mert nagyon tetszik neki. Rákeresett a neten, 2018-as modell és 140 USA dollár az ára. Vagyis közel 40.000. Ft.

 

Egy takarítás után már csuda jól néz ki :) A képen ugyan nem látszik, de a szövet rész magába is csillogós és a hátsó része pedig színváltós, ahogy ráesik a fény.

Ja! Visszatérve a lányomra. Szombat reggel (hajnalban) amint dolgozni ment, ismét meghúzták a kocsiját. Jó, jó, pár hónapja nem meghúzták, hanem összetörték, de még mindig nagyon közelinek tűnik a dolog, ahhoz, hogy ismét így járjon.

A munkahelyen semmi extra. Írom a blogomat, mert már szétunom magam. 9 óra 41-kor végeztem a mai munkámmal. Mondjuk a tegnapi szakértést utána csináltam meg iratok alapján, mert ugye itt nincs helyettesítés, de még így is végeztem 11 óra körül. Valami hasznos elfoglaltságot kellene találni.. Jó lenne nyelvet tanulni, de azt a szobatársamtól nem tudok. Azt hiszem kiveszek a könyvtárból pár olvasnivalót. Lehet sokan irigyelnek ezért, de én jobban szeretem, ha telik az idő a munkahelyen. Az pedig csak úgy telik, ha folyamatosan van elfoglaltság.

De ma nincs, meg az idő is olyan lehangoló. Azt hiszem ezek együtt okozzák, hogy olyan semmilyen vagyok...

Nem ? De!

 

 

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én