Visszatérés a blog lényegére

vagyis amiért létrehoztam...

Ma nem akartam kondiba menni, mert vásároltam, mostam, takarítottam, főztem és sok mindent csináltam, amire hét közben nincs időm. Egyébként is hétvégén a kondi csak 6-ig van nyitva és úgy gondoltam, hogy nem fogok végezni a sok-sok eltervezett feladattal. De aztán amikor takarítottam a cipőket és elpakolásztam őket, akkor vettem észre, hogy tegnap este én bizony a futócipőmbe jöttem haza és a barna bőr cipőm ott maradt a konditerem öltözőjébe. (Ebből is látszik, hogy nem voltam beszámítható tegnap.)

Kicsit tipródtam, hogy mi legyen. Aztán mégis csak úgy döntöttem, hogy elmegyek érte. De ha  már elmegyek, akkor nem csak bevillanok, fogom a cipőt és indulás haza, hanem ha már ott vagyok, akkor mozgok is egy kicsit.  

Így is lett. 30 percet futottam és még 20 percet lépcsőztem. Nagyon büszke voltam magamra, mert a másik futógépen egy fele annyi idős és fele olyan súlyú kislány "sétált", mint én. Én pedig FUTOTTAM. Ügyes vagyok és büszke.

Kellemesen elfáradtam. Amikor hazaértem megittam az eper-vanília ízű Bio Tech USA fehérje turmixomat, kiteregettem az utolsó mosásból a ruhákat, leültem a gép elé megírni a kaloriabazis.hu -t és ezt a bejegyzést és megyek pihenni. Hú, ilyen korán nem szoktam ágyba kerülni, de holnap megyek a piacra. Imádom! Ez az egyik szenvedélyem. Imádok bóklászni és "kincseket" keresni fillérekért. Sokszor nem találok semmit, de amikor mégis, akkor euforikus állapotba kerülök. Így tettem szert a múlt héten egy padlizsán lila Thcibo kapszulás kávéfőzőre is 1000, azaz ezer Ft-ért. 

Ilyen:

A másik dolog ami mostanában megnyugtat, az a sütés. A sütisütés. Jó mi? Én nem eszek, csak megsütöm. Az utóbbi hetekben már tortákat is sütöttem. Mondjuk alkalmakra, hiszen először a lányom barátjának volt a szülinapja, neki capuccino torát csináltam. Jó, jó, nem vagyok elfogult, látszik rajta, hogy nem egy cukrászati műremek, de isteni finom lett, ha nem is szép.

 

A lányomnak két hete meg Oreo tortát:

Holnap is sütök majd valamit, mert jönnek a lányomék. Most hordják a kiskutyájukat iskolába és a hobbyn szoktak gyakorolni vele, ami erre van felénk. Hazafelé menet pedig meglátogatnak. A piac után úgy készítem az ebédet, hogy bőven jusson nekik is, és valami sütit is tudjanak vinni haza. 

A hétfőt nagyon nem várom, ezen még nem akarok gondolkodni!

Ajánló
Kommentek
  1. Én