Céges buli

Avagy most készültek el a képek (nem lett elkapkodva :)

Még alig két hete dolgoztam, mikor már a második céges buli is elérkezett. 

Nagyon klassz, összetartó a társaság. (Nem véletlen mondják, hogy a Kormányhivatalon belül a legjobb csapat. Én annyit változtatnék csak ezen, hogy fokoznám a jelzőt, a legeslegeslegjobb...)

Nyilván a kapcsolati tőkének is köszönhetően, sok helyre be tudunk menni bulizni úgy, hogy nem kell bérleti díjat fizetni, csak azt visszük amit eszünk-iszunk.

Ezen a napon is bográcsoztunk, petangot játszottunk, tollasoztunk, frízbiztünk. 

A buli ugyan péntek délbe kezdődött és egy kicsit túlnyúlt a munkaidőn, de nagyon jól éreztem magamat, pedig akkor még nem is igazán ismertem a többieket.

Ha most készülnének a képek, hát bizony még jobb hangulatúak lennének amiken rajta vagyok. 

Azt hiszem nem hazudtolom meg magamat. Imádom, hogy itt azért szeretnek amilyen vagyok. Imádják a hülye humoromat, a pikírt megjegyzéseimet, a stílusomat. Pedig volt amikor ezek miatt korábban sok-sok éve bajba kerültem :) 

Ezért ezt a képet kirakom majd az irodába, ha úgy alakul. És tudom, hogy nem kapok érte figyelmeztetést, hanem sok-sok hangos kacajt.

 

Ezek a képek pedig a céges bulin készültek:

 

 

És egy kép a főnökömről. (Azt hiszem sokat elmond róla... Nem éppen egy tekintélyelvű, totál autokrata vezető, a mókában Ő is benne van.) Persze ha kell, akkor a szőnyeg szélére állít... (legalább is azt mondta...) De még nem történt meg eddig :) 

És ha már képek, akkor egy magánjellegű:

A lányom ma fodrásznál járt. Eddig ombre volt a haja és talán ennek a technológiának is köszönhetően jócskán tönkrement a haja vége. Úgy döntött, levágatja. Így lett a hosszú ombre hajból ez:

Nekem tetszik. Bár ha tudná, hogy itt megosztottam...

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én