Egy hét szabadság???

Észre sem vettem...

Az elmúlt héten szabadságon voltam. Még jó, hogy ez kb. kéthetente így lesz egész szeptemberig, mert most nem igazán vettem észre a pihenést. Úgy elrohant ez a pár nap...

De arra gondolok, hogy hétfőn jó lesz találkozni a kollégákkal, szeretek köztük (is) lenni, és csak 4 és fél napot kell dolgozni, és már jön is a megérdemelt következő szabadság, (ami ugye szombattól következő vasárnapig 9 nap pihi). 

Remélem legalább is így lesz ez legközelebb. Van egy csomó jegyem az élményfürdőbe, aztán terveim között szerepel egy (vagy több) jó könyv kiolvasása is úgy, hogy közben nem mosok, főzök, takarítok, hanem megpróbálok "semmi hasznosat nem tenni", csak élvezni a pihenést. 

Hogy is volt a hét?

Hétfőn rengeteg mindent csináltam, aztán a kedd, szerda, csütörtök csak úgy elröppent és pénteken már a fiam szülinapi bulijához készülődtem. Bár nem kérte, de azért csináltam neki egy Oreó tortát és mivel a szülinapi partiján rajta kívül még 5 (közeli) szülinapos is lesz, nekik is csináltam egy-egy kis joghurt tortát. A tortákra a tűzijátékokat is megvettem.

A bulira egyébként sokan jönnek az egész országból, sőt láttam szlovák rendszámú autót is. Már hónapok óta szervezték a barátaival. Tavaly is egy közeli (kb. tőlünk 30 km-re lévő) tanyán (bocsánat, vendégházban) volt a buli, és nagyon jól sikerült. Valószínűleg ezért (is) jönnek ismét sokan. Kb. 80 fő jelezte a részvételét, de ugye mindig van akinek közbejön valami... De 50-en biztos lesznek. Én voltam az egyik sofőr, hiszen sokan vonattal jöttek Kecskemétig, és innen vittem ki Őket (meg még jó pár autó) a helyszínre. Ma a Mizse tanya-Kecskemét távot 3-szor tettem meg. 

Ez mindentől távol esik, nem zavarja a szomszédokat, ha éppen hangos a zene, vagy ha éjjel pancsolnak visítozva valamelyik medencében. Mert igen, van két medence, van játszótér, direkt most vett a tulaj egy pingpong asztalt is, hogy ki tudják használni ha van kedvük. Van a tanyához hatalmas füves, erdős zöld terület, kiépített bográcsozó helyek, stb. És attól, hogy tanya, nem hiányzik belőle a komfort sem, hiszen van benne sok szoba, mindhez külön fürdő, és annyi hely, hogy bőven elfér mindenki. Néhány kép:

Már elkezdődött a buli, és lehet jó páran még megtoldják egy after party-val is, hiszen ha nagyon jól érzik magukat, akkor még maradnak vasárnapig. 

Remélem minden jól sikerül. 

Boldog szülinapot nagyfiam: 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én